Onnea on…

silkkipyjama01

silkkipyjama02

…kun löytää kellarista laatikollisen teinivuosina äänitettyjä c-kasetteja ja muistaa, miksi musiikkia kannattaa kuunnella muualtakin kuin radiosta, iPodista ja YouTubesta.

Onnea saattaa myös olla silkkipyjama. Ihan aitoa silkkistä minulla ei koskaan aiemmin ole ollut. Ylellisyyttä! Semminkin kun settiin kuuluu housut, toppi ja kolmeneljäsosamittainen takki.

Silkkipyjamahan ei varsinaisesti ole tarkoitettu nukkumiseen, siihen se on mielestäni aivan liian joustamaton. Omiaan se onkin nimenomaan eleganttiin kotona loikoiluun ja silloin, jos haluaa löhöillessäänkin teeskennellä edustuskelpoista.

Jos vaikka joku tärkeä sattuisi soittamaan ovikelloa…

Advertisements

5 Responses to “Onnea on…”


 1. 1 Liivia 08/09/2009 at 4:20 pm

  Onkin aivan ihana setti!
  Juuri tuollaiseen tarkoitukseen se kuuluukin. Minulla erityisesti perjantai-iltoihin. Ei mulla kyllä mitään noin hienoa ole.

  Koskahan viimeksi olen kuunnellut kasettia. Ei ole enää mitään vehjettäkään, millä voisi.

 2. 2 Herttainen 08/09/2009 at 7:24 pm

  Meillä noi kasetit on ihan olkkarissa levyhyllyssä, mies tosin ois varmaan sitä mieltä että ne sietäis olla kellarissa. Siellä on NRJ Hits spring, summer, autumn ja winter tyyliin vuosilta 1996-1998. Ja sit oon nauhottanut itteäni kun olin aika usein suorassa lähetyksessä kun osallistuin aamukisoihin, oli sopivasti heti kun heräsin ja voittaja selvisi just aina ennen kuin piti lähteä koulubussille, osallistuin lähes joka aamu ja voitinkin useamman kerran :D

  Kiva on kuunnella myös mitä musta ja veljestäni on nauhotettu lapsena. Sedällä oli sit myöhemmin videokamera ja siskoista on siinäkin matskua, mutta meistä on vain ääntä. Itse kuuntelen niitä uudestaan ja uudestaan mutta miehen mielestä tylsiä. Mä rakastaisin sitä jos miehestä ois tallessa vastaavaa! En oo lapsuuskuviakaan nähny kuin muutaman. :/

  Iskän radiosta nauhottamat lastenlaulutkin on kovassa huudossa, niitä on kiva kuunnella nostalgiahengessä ja innostun aina kun tulee lapsivieraita ja on ihan oikeaa kohdeyleisöäkin.

 3. 3 aini 08/09/2009 at 7:33 pm

  Mä löysin tossa yks päivä laatikoita siivotessani Helen Hoffnerin ja Roxetten kasetteja, ne kuulostaa erilaisilta kuin cd! Ja joo, olin ihan Roxette-fani pienempänä:D Silkki tuntuu iholla ihanalta, tekis mieli ostaa semmoinen silkkinen aamutakki!

 4. 4 thatmay 09/09/2009 at 11:50 am

  Liivia: Mä oon jotenkin kadottanut sellaisen perjantai- ja lauantai-iltojen fiiliksen. Ennen aina tehtiin silloin jotain hyvää ruokaa tai käytiin aikaisin saunassa ja löhöiltiin sipsipussin kanssa. Ei meillä kyllä ole edes saunaa ja mieskin on vuorotyössä :o)

  Herttainen: Hei meillä oli kans yks kasetti, johon nauhoitettiin mummille ja vaarille lastenlauluja… miska soutaa joella, oolannin sota ja muuta lapsille sopivaa suoraan koulun musiikinkirjasta! Ne oli niitä aikoja.

  Aini: Mietinkin juuri yks päivä että mitä sille Roxetellekin tapahtui. Se oli olevinaan niin kova sana silloin. Eikös sille tädille tullut joku aivokasvain vai oonko taas nähnyt pahaa unta?


 1. 1 Autiotalossa « Clean Trackback on 10/10/2009 at 6:02 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
Ota yhteyttä

reallyclean@live.com

Viime päivien eniten klikatut

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 2 other followers

Kalenteri

September 2009
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Shop

Advertisements

%d bloggers like this: