Limora

allsaintscardi

Ikäänkuin täysin randomeista palasista koottu puuvillatakki miellyttää. Se on pehmeä, venyvä ja muotoaan muuttava kuin Barbapapa konsanaan.  Tästäkö se syyspukeutuminen sitten alkaa?

En muuten sitten kuitenkaan vielä varannut sitä marraskuun matkaa. Luuseri! Katselin valmismatkojen hintoja ja polvet alkoivat täristä – jos haluaa olla varma aurinkoisesta säästä, pitää lentää kauas ja maksaa itsensä siitä lystistä kipeäksi, ja silloinkin tuloksena on vain jokin tusinaresort juniorclubeineen ja all-inclusive-rannekkeineen. Miksi Suomesta pääsee Miamiin samalla hinnalla kuin Luxemburgista Teneriffalle? Yäk. 

Tulisikohan kaupunkilomasta nelivuotiaan kanssa mitään?

Advertisements

4 Responses to “Limora”


 1. 1 Boobettes 10/09/2009 at 9:44 am

  Omia lapsia ei ole, mutta veli kävi kaupunkilomalla ongelmitta vaimonsa ja lastensa kanssa – riiviöt silloin 3 ja 5 -vuotiaita, joten eiköhän yksi loma mene kaupungissa sen nelivuotiaankin kanssa :)

 2. 2 May 10/09/2009 at 12:19 pm

  Kiitos vinkistä! Pariisissakin on kuulemma ihan älyttömästi lasten juttuja, mutta kiinnostavatko ne sitten minua :oD Olen kamalan itsekäs näemmä. Tekisi ehkä mieli mennä jonnekin vanhaan lontoolaiseen “Bertramin hotelliin” (Agatha Christie), jossa saisi juoda teetä, lukea sanomalehtiä nahkanojatuolissa ja syödä munakokkelia aamiaiseksi. Tai sitten just jonnekin Karibialle.

 3. 3 ainoa 10/09/2009 at 4:08 pm

  All Saints, oletan? Ihana! Olen kuolannut tuota ja monia muita Saintsin sivuilta mutta todella mukava nähdä ihan kunnolla päällä ja käytössä kyseinen vaate. :) Jos olisi rahaa niin ostaisin varmaan koko All Saintsin tyhjäksi.

 4. 4 thatmay 10/09/2009 at 6:22 pm

  ainoa: kyllä vain. all saintsin ainoa miinuspuoli on se, että kuvista ei voi oikein päätellä, minkä kokoista vaatetta on tilaamassa. osa mekoista varsinkin on niin pienilanteisille, ettei minulla ole toivoakaan mahtua niihin. tai sitten joku paita yllättävästi onkin muotoa säkki. Limora onneksi käy melkein kaikenkokoisille.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
Ota yhteyttä

reallyclean@live.com

Viime päivien eniten klikatut

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 2 other followers

Kalenteri

September 2009
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Shop

Advertisements

%d bloggers like this: