Poliittisesti epäkorrektia kierrätystä

blueq01

blueq02

Jollain tapaa oudon ajankohtainen aihe on löytänyt tiensä BlueQ:n meikkipussin kuvitukseksi. Mitä siinä Anna-lehdessä naisen paikasta hiljattain älähdettiinkään? Tokihan jokapaikantyttönä tarjoilen crème de la crèmea ärtyneenä patonkia repivälle miehelleni, korkokengät jalassa luonnollisesti.  Onneksi on mummi vauvaa syöttämässä, johan ne nailonit menisi riekaleiksi jos vielä siihen hommaan pitäisi ryhtyä. Ha!

Muistakin tabuista satiiria iskevän BlueQ:n laukkusarjan materiaali on kierrätetyistä jyväsäkeistä ja muovipulloista valmistetusta langasta kudottua “kangasta”. Jos minulla olisi tarpeeksi pokkaa, hankkisin vielä Wash away your sins -suusuihketta, Looking good for Jesus -kimallevoidetta, Cat butt -autonraikastimia ja Let’s pretend I give a shit -purkkaa.

“Awesome stuff you totally need!”

Advertisements

5 Responses to “Poliittisesti epäkorrektia kierrätystä”


 1. 1 Rose 10/09/2009 at 8:40 pm

  Hauska! Mulle kelpais tollainen, omani on tylsä marimekon raidallinen…

 2. 2 aini 11/09/2009 at 6:59 pm

  Hih, noita BlueQ:n on myyty jossain pikkukaupassa täällä pk seudulla, en vaan millään muista missä, oli noita tarroja, purkkaa, huulirasvoja ja autonraikastimia. Ostin itse noita tarroja ja askartelinpaskartein niistä sikolle jääkaappimagneetteja:D Hauskoja!

 3. 3 thatmay 11/09/2009 at 8:42 pm

  Rose: mun meikkipussit pääsee tuossa lapsipostauksen kuvassa nähtyä jättilaukkua järkeistämään. Jos tavaroita ei sen sisällä järjestele osioihin, ei esim. soivan kännykän löytämisestä tule yhtään mittään. Ja sehän näyttää ihan tyhmältä kun leidi kaivelee laukkuaan tuskanhiki otsalla ja taustalla soi joku nokiasävelmä yhä voimistuvalla volyymilla.

  Aini: Mä löysin omani semmoisesta design-kaupasta, jossa oli vaan muutama tämmöinen pussukka ja ihan pari kolikkokukkaroa. Googlasin sitten kotona, kun tuo valmistusmenetelmä kiinnosti, ja sieltähän löytyi vaikka mitä hauskaa. Suoraan pukinkonttiin :o) Pahoittelen etukäteen, tutut ja ystävät!

 4. 4 Stazzy 20/09/2009 at 12:19 am

  Mitä hiivattia on crème de la crème??

 5. 5 thatmay 20/09/2009 at 9:21 am

  Stazzy: hehe, tuossa kuvassahan se näkyy :o) Itse luulin aina, että crème de la crème tarkoittaa yhteiskunnan kermaa kuvaannollisessa mielessä, mutta ilmeisesti se tarkoitta ylipäätään parasta. Kuvittelisin, että ilmaisun tausta on siinä, että kun kerma on se maidosta pinnalle jäävä paras osa, on kermojen kerma sitten vieläkin parempaa. Tuskin sillä itse ruokailun kanssa on mitään tekemistä?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
Ota yhteyttä

reallyclean@live.com

Viime päivien eniten klikatut

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 2 other followers

Kalenteri

September 2009
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Shop

Advertisements

%d bloggers like this: