Imperiumin vastaisku

patterns

Vaikka vielä jokin aika sitten väitin suunnittelevani vaatekappaleiden kustomointia rinkuloilla, painonapeilla ja vaikka millä, en jotenkin sitten kuitenkaan enää jaksa. Sen sijaan kaipaan jotain värikkäästi kuvioitua. Puccia? Tämä on nyt vissiin vastareaktio taannoiselle vaatekaappi-inventaarilleni, jonka jäljiltä kaikki ylläni on mustaa, harmaata, ruskeaa tai vaaleanpunaista. Okei, olkoot vaan, mutta voisi siellä kaapissa muutama villisti kuvioitu hamonenkin elellä. Joku aarre.

Haluan taas vaalean tukan. Luonnontilassa ruskeana se valuu ohimoiden päältä alas, alas, alas kalpenevia kasvoja ahdistellen. Latvat hapsottavat näinkin. Mieluummin otan (helposti pois leikattavissa olevat) kärtsähtäneet latvat kuin liruvaiset lasihiukset, joita saa sormilla kohentaa tämän tästä. Ovatko vaaleaveriköt onnellisempia kuin brunetit? Tuskin, mutta silti näemmä hymyilen vain niissä valokuvissa, joissa hiukseni ovat vaaleat.

Kummallista.

Vaatekuvat outnet.com, vaatteet järjestyksessä ylhäältä alas  Tibi – Temperley London – Vera Wang – Chloé – Chloé – Tracy Reese – Emilio Pucci – Nathan Jenden – Oscar de la Renta.

Advertisements

3 Responses to “Imperiumin vastaisku”


 1. 1 sugar kane 07/10/2009 at 5:29 pm

  Mä oon tullut kanssa siihen tulokseen, että kaiken äärimmilleen riisutun, karsitun ja “pared down” osaston sekaan tarvitaan VÄHÄN jotain oikein överiä. Mut sen överinkin tarvii sit olla tosi laadukasta, mikä jaksaa ilahdutta tulevinakin vuosina/vanhana mummuna, sellaista…. klassikko-överiä, jos ymmärrät? Puccin mekoissa on selvästi ainesta!

 2. 2 KatriK. 07/10/2009 at 7:36 pm

  Veit sanat suustani! Epäilen, että värien ja kuosien kaipuu johtuu harmaasta syksystä. Onneksi satuin eilen löytämään Marimekon uuden malliston. Samu-Jussi Kosken suunnittelemat mekot veivät sydämeni; sarjassamme pakko-saada-vaatekaappia-piristämään.

 3. 3 May 08/10/2009 at 12:00 pm

  sugar: No sitähän minäkin. Omat ajatukseni pyörivät lähinnä jonkun älyttömän carriebradshawmaisen (series not the movie) mekon ympärillä. Sen pitäisi siis olla jotain sen verran klassista, että sitä kärsii käyttää useammankin kerran, mutta samalla överiä. Joo-o, Pucci saattais toimia.

  KatriK: Aaa, Marimekko. Hesarissa tai jossain sattui silmiini Marimekon kummallinen nettimainos – se oli vähän sarjakuvatyylinen? Näytti omituiselta, siltä että Marimekko ei tosiaankaan tiedä onko se menossa vai tulossa. Mutta täytyy silti tsekata mainitsemasi mekot.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
Ota yhteyttä

reallyclean@live.com

Viime päivien eniten klikatut

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 2 other followers

Kalenteri

October 2009
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Shop

Advertisements

%d bloggers like this: