Päivän ajatuksia

Viime viikolla vastasin kielteisesti muutamaan pikkujoulukutsuun ja runtelin sen kirjoittamattoman säännön, että tämän vuoden asiat hoidetaan tämän vuoden puolella: lykkäsin – en pari, en kolme vaan koko läjän kokouksia ja deadlineja ensi vuoden puolelle. Gasp. Kukaan ei valittanut, minkä otin positiivisena vastakaikuna. Ei tässä nyt kuitenkaan olla töissä missään budjettitoimistossa.

Olin jo hyvässä vauhdissa jouluostosten kanssa, kunnes joku nettikauppa, josta meinasin klikata koriini nimikoidun pellavaisen kylpytakin äidilleni, valitti, että luottokortin tiedot ovat väärät. Paniikkihiki nousi otsalle ja sydän valahti vatsaan: nytkö se tapahtui, nytkö olen ylittänyt luottorajani niin pahasti, että koko samperin kortti on lukittu. Tunsin itseni ääliöksi ja nollaksi koko päivän. En uskaltanut tarkastaa, mikä luottokortin saldo on. En halua ajatella raha-asioita, en halua nähdä laskuja, en halua avata niitä enkä varsinkaan maksaa niitä. Maksupalvelu on paras ystäväni.

Tiedän, että raha-asiani ovat kunnossa, ja luottokorttiongelma oli varmaankin vain oma virhenäppäilyni. En tajua miksi raha-asiat ovat minulle niin hankalasti lähestyttäviä. Minulla on fobia.

Advertisements

1 Response to “Päivän ajatuksia”


  1. 1 Shandi 29/11/2009 at 11:06 pm

    Tääälä toinen… Minäkin näppäilin korttinumeroni väärin (mikseivät kaikki nettipuodit käytä paypaliä, grr) ja sen jälkeen olen joka kerta saanu lievän paniikkikohtauksen korttia käyttäessäni. Etenkin jos teen sen jossain julkisessa tilassa kuten kaupan kassalla.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
Ota yhteyttä

reallyclean@live.com

Viime päivien eniten klikatut

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 2 other followers

Kalenteri

November 2009
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Shop

Advertisements

%d bloggers like this: