Se aika vuodesta

Olen nyt ollut vähän rempallani. Joko nukahdan heti yhdeksän jälkeen tai sitten vatvon asioita mielessäni, kunnes nukahtamisen window of opportunity menee ohi enkä saa unta. Väsyttää ja ottaa päähän. Ei se mitään, tiedän, että viimeistään tammikuun toinen viikko tuo helpotuksen. Silloin paistaa aina aurinko, tai ainakin tuntuu siltä että se voisi ruveta paistamaan. On ihanaa, että joulu tulee, mutta joulunalusaika tuntuu vuosi vuodelta muuttuvan yhä nopeatempoisemmaksi ja vaativammaksi. Käämit palavat helposti ja tunteet ovat pinnassa.

Sanoin miehelle, että tänä jouluna ainoa lahjatoiveeni on joku ihan mikä vaan kirja, niin ja sitten se, että joku huolehtii siitä, että meillä on varmasti suklaakohvehteja eikä lasketa sen varaan että kyllä niitä sitten tulee lahjaksi. Ei koskaan tule, kun kaikki ajattelevat että ei niitä kukaan niin paljon syö. Me syödään. Siis voi vitsit että odotankin sitä hetkeä, kun saan istua sohvalle uusi kirja kädessä, vieressä kupillinen kahvia ja suklaarasia ja jalassa pörrösukat.

Pöydällä nököttää pari InStylen numeroa, jota en ole ollut ollenkaan kiinnostunut edes avaamaan. Turhaa kiiltävää koristetta ja hömppää ja rahanmenoa – en ole koskaan ollut joulupukeutumisfani. Kyllä meillä silti yleensä jouluna pukeudutaan, muihinkin kuin farkkuihin.  Onneksi kaappi on kaikenlaista väärällään, ei tarvitse kuin valita.

Advertisements

0 Responses to “Se aika vuodesta”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
Ota yhteyttä

reallyclean@live.com

Viime päivien eniten klikatut

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 2 other followers

Kalenteri

December 2009
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Shop

Advertisements

%d bloggers like this: