Välähdys jotain pehmeää

Olen pitkästä aikaa melko hämmennyksissä vaatekuvien kauneuden vuoksi.  Taisinkin jo sanoa, että Pixiemarketin what’s new -osasto on käväisemisen arvoinen, ja nyt samaa sarjaa on tarjolla vielä lisää.

Näistä tulee täysin väistämättä mieleen haaleanpinkit usvaiset höyhensaaret, siis haaveitteni Shangri-La: […] an earthly paradise, […] a permanently happy land, isolated from the outside world.* Sellaisessa paikassahan minä mielelläni unissani leijailen, silloin kun en näe toista vaihtoehtoisista painajaisistani. Ensimmäinen, josta muuten viime vuonna tulin tietämään sen pelottavan seikan, että isäni kärsii täysin samanlaisesta painajaisesta,  liittyy lentokoneesta myöhästymiseen, ja toinen taas on lähtöisin lapsuuden traumasta ja ilmentyy äärimmäisen klaustrofobisena vajoamistunteena, jossa yritän liikkua, mutta ruumiini on kuin lötkö nakki eikä tottele käskyjäni lainkaan.

Valitettavasti pixiemarket.com meni tukkoon heti, kun sain imuroitua yläpuolella näkyvät kuvat: joutunen tällä(kin) kertaa tyytymään sold out -lätkään ostoskorin klikkailemisen asemesta.

Kaikki kuvat Pixiemarket.com
*) Wikipedia

Advertisements

2 Responses to “Välähdys jotain pehmeää”


  1. 1 rosenatalie 06/01/2010 at 2:56 pm

    Ihana värimaailma vaatteissa! Aika jännää, että teillä on isäsi kanssa samanlainen painajainen, juontaakohan sekin alkunsa johonkin yhteiseen kokemukseen?

  2. 2 thatmay 06/01/2010 at 5:24 pm

    En todellakaan tiedä, mistä painajainen olisi voinut saada alkunsa. Emme ole koskaan olleet myöhässä mistään, eikä myöhästyminen tai ajoissa oleminen ole edes millään tavalla koskaan ollut meidän perheessä mikään sellainen issue, mikä selittäisi samantyyppisen painajaisen. Ehkä aivomme ovat sattumalta konstruoineet samanlaisen metaforan (jos siis unet katsotaan metaforiksi) samantyyppisen tilanteen esittämiseksi, molemmilla painajainen nimittäin esiintyy stressitilanteessa (tekemättömät työt, ahdistavat deadlinet). Freaky joka tapauksessa!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
Ota yhteyttä

reallyclean@live.com

Viime päivien eniten klikatut

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 2 other followers

Kalenteri

January 2010
M T W T F S S
« Dec   Feb »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Shop

Advertisements

%d bloggers like this: