Hiukset

Kuulin, että eräs kotikonsti liian oranssin blondauksen tuhkaamiseksi on levittää hiuksiin pinaattinaamio.  Olen näääin lähellä kokeilla, mutta mitä jos hiuksista tulee ihan vihreät?

Blondaus ei tosiaankaan mennyt ihan prikulleen nappiin, vaikkakaan kollegat ja muut lähimmäiset eivät ole huomaavinaan yhtään mitään, ainakaan mitään negatiivista. Miten oman itsensä näkeminen voikin joskus olla niin vaikeaa?

Advertisements

8 Responses to “Hiukset”


 1. 1 tuuli 19/01/2010 at 7:30 pm

  Mitä jos kokeilet varovasti pieneen osaan? Kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta!

 2. 2 Susanna 19/01/2010 at 8:41 pm

  minen nää tuossa mitään vikaa :) mut niinhän se on, että jos itsellä on ollut joku tietty ennakko-odotus, ei osaa nähdä mitään hyvää jos lopputulos ei ole just mielikuvan mukainen :)

 3. 3 nooruska 19/01/2010 at 10:52 pm

  Sitruunaakin olen kuullut käytettävän.

 4. 4 Jonna 20/01/2010 at 3:35 pm

  Nätiltä näyttää minusta noinkin mutta Susannaa komppaan eli jos on erilainen mitä odotit niin sittenhän se ei omasta mielestä ole hyvä tietenkään :)

  Sitruuna ainakin poistaa keltaisuutta, ja kun jossain postauksessa sanoit että ei ole niin turhantarkkaa onko kosmetiikka “luonnollista” vai nou niin hopeashampoota vaan joka pesuun mukaan niin saa tuhkaisemmaksi.

 5. 5 mda 20/01/2010 at 6:00 pm

  Hopeashampoo poistaa keltaisuutta, vihertävä taas punaisuutta. Oranssista saa hopeashampoolla kylmänpunertavan, mutta punaisesta on vaikeampi päästä eroon.

  Itse etsin parhaillaan ratkaisua samaan ongelmaan ja melkein samansävyiseen tukkaankin.

  Seuraavaksi aion koittaa lisätä vihreää muutamassa pesussa pois lähteävää suoraväriä (vihreää löytyy punkkareiden ja muiden hiuksiaan värjäävien tyyppien kaupoista) shampoon ja hoitoaineen sekaan. Määrissä täytyy olla kuitenkin varovainen.

  Kerro jos keksit ratkaisun. Kuulisin mielelläni täälläkin!

  • 6 haney 20/01/2010 at 8:02 pm

   Olisin hyvin varovainen tuossa vihreän suoravärin käytössä… ihan minimaalinen määrä, ja kannattaa tehdä mielellään testiraita johonkin missä ei näy. Itsehän nimittäin kokeilin tuota, laitoin ihan tilkan suoraväriä hoitoaineen joukkoon. Tuloksena vihrähkö raita. Sellainen myrkynvihertävä. Ja pysyi muuten yllättävän tiukassa blondatussa hiuksessa! ;)

 6. 7 May 20/01/2010 at 8:09 pm

  Kiitos rohkaisevista ja mielenkiintoisista kommenteista! Muistuu mieleen, kun pienenä värjättiin erään kaverin kanssa hiuksiamme vesiliukoisilla tusseilla, siis ihan tavallisilla lasten tusseilla. Luulo oli, että sen saisi helposti pestyä pois, mutta eipäs vain niin käynytkään – jostain syystä punaisehkot suortuvat pysyivät punertavina kunnes ne äitien toimesta leikkautettiin :o)

  Nykyinen blondaus syntyi niin, että ensin laitettiin vaaleita raitoja, ja sen päälle kontrastin vähentämiseksi jonkinlainen koko pään vaalennuskäsittely, jonka ranskankielistä nimeä en koskaan saa selville enkä koskaan tule kunnolla kysäisseeksi. Ei kai kyse ole tavallisesta vetyperoksidivaalennuksesta… en tiedä. Se kuitenkin toimii, vaan nyt oma väri meni liian vaaleaksi ja siitä tuli mielestäni oranssihtava.

  Vihreä tee saattaisi myös olla luonnollisehko väriaine – raportoin kokeiluista!

 7. 8 May 29/01/2010 at 10:26 pm

  No niin. Tukkaa on nyt pesty ja puleerattu niin kauan, että juurikasvuakin on ehtinyt ilmestyä muutama milli. Eipä tuo nyt enää niin oranssilta vaikuta – kikkakolmonen taitaakin olla se juurikasvu. Vähentää kummasti feikkiefektiä. Vihreät tökötit saavat jäädä kaapin hyllylle.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
Ota yhteyttä

reallyclean@live.com

Viime päivien eniten klikatut

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 2 other followers

Kalenteri

January 2010
M T W T F S S
« Dec   Feb »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Shop

Advertisements

%d bloggers like this: