Ylösalas

Viime viikkojen aikana on tapahtunut kaikenlaista – sukulaisen poismeno, toisen alzheimerdiagnoosi, pääsiäinen, puutarhatyöt, töissä odottava vuori tekemättömiä projekteja ja määräaikoja, lapsen koulunkäynti. En ole osannut panna kaikkia näitä asioita oikeaan perspektiiviin, enkä tiedä, missä järjestyksessä niitä pitäisi käsitellä. Kaikki tuntuu vaikuttavan kaikkeen eikä asioita voi erotella kategorioihin kuin reseptin aineksia. Yritän ylianalysoida tunteitani, loggaudun blogiin, alan kirjoittaa, huomaan, kuinka pinnalliselta tekstini vaikuttaa. En haluaisi vain valittaa, joten koitan piristää itseäni surffailemalla Irregular Choicen kevätkenkäkatalogissa. Sekin tuntuu jotenkin hölmöltä. Tässä sitä vain ajatellaan höpöjuttuja, vaikka maailmassa on virhe, joka vaatii korjaamista heti ja nyt.

Olin pari viikkoa sitten burnoutluennolla, jossa sanottiin taas kerran, että vaikket aina voi vaikuttaa siihen, mitä elämä sinulle tarjoaa, voit itse päättää, miten siihen reagoit. Mitä jos ei tiedä, miten reagoida? Milloin pitää “make lemonade” ja milloin antaa itselleen aikaa pähkätä, vanua edestakaisin, jämähtää paikoilleen?

Tajuan, etten voi vaikuttaa kaikkeen, ja etten ole itse vastuussa kaikesta. Minun pitää jotenkin oppia, että incremental change on tosi hyvä juttu.

Advertisements

2 Responses to “Ylösalas”


  1. 1 yellow 06/04/2010 at 5:17 pm

    Miksi olisi aina pakko osata reagoida? Sitä olen usein pohtinut. Eikö voi vain antaa ajan kulua. Ajatusprosessit itsellä tapahtuu omituisissa tilanteissa, joskus hitaasti, joskus nopeasti. Eikä oma onnellisuus ole vähäpätöistä, vaikka se johtuisikin hömpästä. Ja joskus kevätkenkäkatalogin selaamisen lomassa huomaa ymmärtäneensä jotain. Ainakin sen, että kauneus tuo elämään lisäarvoa. =)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
Ota yhteyttä

reallyclean@live.com

Viime päivien eniten klikatut

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 2 other followers

Kalenteri

April 2010
M T W T F S S
« Mar   May »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Shop

Advertisements

%d bloggers like this: