Sardiinisavusuolatahna ja ciabatta

Miehelläni on tapana tehdä yöpalaksi sardiineista, sipulista ja suolasta muussi, joka sekoitetaan kupissa krouviksi ja haarukoidaan suuhun sen kummemmin ihmettelemättä. Ruokasnobi pääsi mellastamaan snobiruokakaupassa ja sai idean.

Otetaan purkillinen sardiineita. Ei mitä tahansa sardiineita, vaan ranskalaisia käsinvalikoituja, käsin perattuja ja käsin dekapitoituja sardiineita oliiviöljyssä.

Otetaan hyppysellinen walesilaista Atlantin merisuolaa. Savustettua merisuolaa.

Valitaan oman maan sipulinipusta kaunis ja kirpeä punasipuli.

Valutetaan sardiineista liika öljy pois ja sekoitetaan kaikki ainekset tahnaksi sopivaksi katsotulla työvälineellä, esimerkiksi haarukalla.

Tarjotaan vastapaistetun ciabattan päällä vesikrassilla höystettynä. Ruokasnobi on tyytyväinen!

Advertisements

1 Response to “Sardiinisavusuolatahna ja ciabatta”


  1. 1 vimps 24/04/2010 at 12:58 am

    Taatusti tajuttoman hyvää! Tosin vaikka suolaisesta pidänkin, mietin, pitääkö sardiineihin lisähän suolaa? …vaikka todennäköisesti tekisin niin kuitenkin itsekin.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Ota yhteyttä

reallyclean@live.com

Viime päivien eniten klikatut

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 2 other followers

Kalenteri

April 2010
M T W T F S S
« Mar   May »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Shop


%d bloggers like this: